Godmorgon!

Good morning, är vaken sedan en halvtimme tillbaka.Vaknade av massa fågelkvitter! Känns helt ok om man säger så! Sitter och dricker kaffe och tittar på Vakna Med The Voice! den ultimata vakna- till metoden. Allt är färdigpackat, nu får jag bara inte glömma småprylarna.
Om en timme blir vi hämtade och då början resan på 5 timmar i samma bil med Kristoffer och Alex. Det kan bli spännande. Men först ska vi svänga förbi Nacka Forum så jag kan springa in och köpa mina gråa sneakers som äntligen ska bli mina, och skjorta till farmor.

Nä men nu ska jag ta min morgon cigg, så kanske jag uppdaterar när jag kommit fram till Vemdalen!

Puss och kyss så lääänge! Slänger in lite gamla bilder så länge!

På nyår :)



I somras, när man var brun :(


Jag och älskling är snygga








26 jan

Godkväll!
Seg dag i skolan, sedan vare bara att åka hem och städa. Rensade garderoben gjorde jag också. Helt sjukt mycket kläder. Den städade garderoben kommer inte hålla länge. Men men..Idag är det onsdag. Bara två dagar kvar till helg! På lördag är det Streetstar, ska bli skit kul! Som vi har längtat! På söndag ska vi över till farmor och äta lasagne, åhhhh!
På måndag då drar vi till Vemdalen. Ska bli så skönt att åka iväg ett tag från allting. Särskilt skolan! Åka skidor på dagarna, sedan spela spel och dricka varm choklad i raggsockor och mjukisbyxor. Rosiga kinder får vi inte glömma! Vi ska tydligen bo i ett radhus, i anknytning till hotellet som ligger preciiiis vid backen. 5 rum+kök, stor platt-tv och internet. Så underbart! Vi ska åka hem den 5 februari, och då ska jag shoppa till min födelsedag! Woho!
Som sagt, de tär helt sjukt vad jag längtar till min födelsedag. Vill bli 18 nu nu nu nu nu nu!

Nu ska jag ta en kvälls cigg, och sen krypa till kojs och titta på film med Kristoffer!
Hans pappa fyllde år idag, så han var över ett tag. Men det skulle bli för mycket om jag följde med, både för Kristoffer och hans pappa. Plus att jag skulle tycka det var jätte jobbigt.


Hittade en gammal bild på Kristoffer på datorn, 4 år sedan! Haha liten han ser ut.



nice surprise

Tja tja bloggen.
Fick precis reda på att jag ska iväg på söndag om en vecka. Jag, Kristoffer, mamma, Alex och Johnny. Vi ska till Vemdalen och åka skidor. Allt är redan betalt dvs liftkort, stuga och skidor. Vi ska vara borta en vecka. Det ska bli hur skönt som helst. Får hoppas på att tiden går fortare till min födelsedag då :)

Nu har jag och Kristoffer kommit ur duschen, nu ska jag bara föna håret och klä på mig så åker jag till Orminge. Ska titta på handbollen klockan 18:00. Sverige-Kroatien. Det blir en tuff match.


testing testing

*Host,host* Här var det dammigt! Längesedan man bloggade här, men ska bli spännande att köra igång igen.

Fredag idag, skit skönt med helg. Tog en fika med Hanna, Filippa och Issa idag på dellan efter skolan. Nu har jag precis tagit ett långt varmt bad, och ska lägga mig och titta på film hade jag tänkt. Blir lugnt ikväll! Laddar upp mig inför krogen haha.

Imorgon ska jag träffa pappa, har inte träffat honom på ett halvår. Så det ska bli kul. Hoppas på en liten försenad julklapp också..heheh

Men men, slänger in min nya favoritlåt med Jeremiah & 50 Cent.






RSS 2.0