tisdag

Skön dag i skolan, inte så jobbig. Slutade kvart 12:45 så det är skönt. Åkte till Gurra efter plugget med Hanna, vi tog en cola och en cigg i solen. Så otroligt skönt ute idag, älskar solen! Kändes verkligen som vår, såg faktiskt krokus på vägen hem till mig också.

Mamma och jag har suttit på ballen och snackat i solen.  Vi åt och rökte, och jag tog ett glas rosévin.  Så mysigt.
Nu ska vi ner och tvätta och jag har städat mitt rum så nu är det fräscht igen. Sen ska vi handla, och sen kommer B till mig och sover. Myyyysigt.

Kanske uppdaterar sen. Jalla byyyeeee



aldrig mått så bra

Kom på en sak idag. Jag har inte gråtit på två veckor. Det har inte hänt på två år. Jag är lycklig, som jag inte varit på två år. LOVELY.

Idag var vi på en teater i Gustavsberg, skit tråkig. Men vi slutade efter, vid 11, så det var skit skönt. Då käkade jag, Lovisa, Filippa, Hanna och Issa på Vedugns. Sedan drog jag och Hanna hem till mig så chillade vi och Hanna färgade min utväxt. Blev perfect.

Nu ligger jag i sängen och äter lite godis, ska titta på Big Brother och sova sen :)




söndag nonne

Fan vad längesen jag bloggade, har inte ens tänkt på det liksom. Nu är det tråkiga söndag, men skönt för det är så jävla bra väder, man blir så glad! Jag och mamma har suttit på balkongen hela dagen och rökt, käkat och snackat skit.

Har haft en jättekul helg. Började med att jag, Issa, Filippa och Hanna var hos mig och käkade och gjorde i ordning oss och drack vin. Sedan gick vi ner till Eddys och tog några öl och sjöng karaoke, bästa! Vid 11 eller nåt sånt åkte jag och Hanna hem till Alex i lugnet och kröka gärnet, jag blev fan skitfull haha.
På lördagen var vi på Entourage, jag var liiiiite trött sen fredagen och det märktes, men jag gjorde det bästa av situationen. Kom hem vid 3, första natten jag sovit själv på hela veckan. Sköönt mannen.

Nu ska jag ner och köpa cigg och sen senare träffa Hannis!


lillis lördis

Good mornin'

Vaknade för en halvtimme sedan och nu ska jag äta frukost. Det är sol idag, man blir lycklig!
Igår var jag och Filippa och tittade på när Issa tog en dansklass. Hon var gryym! Lätt bäst av alla där!
Sedan åkte jag hem, åt middag och tittade på film med Kristoffer.

Idag ska jag nog åka till Nacka Forum med mamma och Alex. Fika eller någonting tillsammans. Kanske shoppa lite, men ska försöka spara mina pengar nu hehe.

Uppdaterar nog lite senare ikväll!

Mmh, frulle!


RSS 2.0